AZ Damiaan

Inspiré par notre devise «?Près de la vie?», l’AZ Damiaan s’efforce de fournir des soins de santé de grande qualité tout en s’adaptant aux évolutions rapides dans ce secteur. Les soins peuvent ainsi être assurés de manière continue et appropriée à la population d’Ostende et de la région. Ces soins s’adressent tant aux nourrissons qu’aux enfants, aux adolescents, aux adultes et aux personnes âgées. Bezield door een christelijke inspiratie streeft het Az Damiaan naar een kwaliteitsvolle gezondheidszorg die steeds gepast weet in te spelen op de snelle evoluties eigen aan deze sector. De zorgverlening kan aldus op een doorlopende en gepaste wijze worden gewaarborgd voor de bevolking van Oostende en regio. Deze zorg richt zich zowel tot zuigelingen, kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen. Het Az Damiaan wil het referentiecentrum van de regionale gezondheidszorg voor de bevolking aan de kust zijn.

Stappen in onze sollicitatieprocedure

 • Basics

  De cv-screening is de eerste fase in het screeningsproces.
  Wij bekijken je cv en bepalen of er een fit is.

 • Cultuur

  In de tweede fase volgt er een virtueel gesprek.
  We vertellen je wat meer over onze organisatie en we zijn benieuwd naar hoe jij je toekomst ziet.

 • Jobinhoud

  Daarna volgen er 1 à 2 gesprekken met toekomstige teamleads en teamleden.

 • Voorstel

  We doen een voorstel tot aanwerving.

Cegeka als partner

Cegeka wordt ingeschakeld als partner voor de begeleiding van het rekruteringsproces. De inhoudelijke gesprekken vinden plaats met jouw toekomstige collega’s bij nexuzhealth.

Scan de code met je telefoon of
tablet om de app te downloaden!

Je wordt nu doorverwezen naar de vacaturesite van Cegeka. Zij ondersteunen nexuzhealth in het rekruteringsproces van alle kandidaten. Als je dat niet wil, kan je deze popup sluiten en terugkeren naar de site.