nexuzhealth pro

BUILDING THE ELECTRONIC PATIENT RECORD OF THE FUTURE, TOGETHER
nexuzhealth pro for the firt line

Collaboration in the first line

Under the name nexuzhealth pro, nexuzhealth also builds specific solutions for the management of medical files in the various disciplines in primary care.

Alles om uw huisartsenpraktijk beter te laten draaien

 • Gebruiksvriendelijke software

  Alle functionaliteiten, die u nodig heeft als huisarts, zijn beschikbaar binnen de gebruiksvriendelijke software nexuzhealth pro. De software ondersteunt de dagelijkse manier van werken binnen huisartsenpraktijken.

 • Ontwikkeld voor en met huisartsen

  De software is vanaf de start ontwikkeld voor gebruik binnen huisartsenpraktijken. Daarbij hebben we gebruikersgroepen van huisartsen samengesteld die inspraak hebben gekregen in de functies van de software. Zo zijn de functies optimaal afgestemd op uw noden als huisarts.

 • Samenwerking binnen en buiten uw praktijk

  Onze gebruiksvriendelijke applicatie ondersteunt niet enkel de werking van uw praktijk, maar draagt ook bij aan een efficiënte communicatie en multidisciplinaire samenwerking tussen verschillende zorgverleners. Zo heeft u bijvoorbeeld rechtstreeks inzage in de ziekenhuisdossiers van uw patiënten in de aangesloten ziekenhuizen.

 • Gehomologeerd door de NCAZ

  Nexuzhealth pro werd door de NCAZ (Nationale Commissie Artsen-Ziekenfondsen) aanvaard als softwarepakket voor huisartsen. Hierdoor zullen huisartsen bij gebruik van dit nieuwe softwarepakket recht hebben op de geïntegreerde praktijkpremie.

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Ook thuisverpleging loopt op wieltjes

 • Gehomologeerde gebruiksvriendelijke software

  Alle functionaliteiten, die u nodig heeft als thuisverpleegkundige, zijn beschikbaar binnen de gebruiksvriendelijke software nexuzhealthpro. Bij lancering zal het pakket volledig gehomologeerd zijn waardoor u in aanmerking komt voor de telematicapremie.

 • Ontwikkeld voor en met thuisverpleegkundigen

  De software is vanaf de start ontwikkeld voor gebruik binnen de thuisverpleging. Daarbij hebben we gebruikersgroepen van thuisverpleegkundigen samengesteld die inspraak hebben gekregen in de functies van de software. Zo zijn de functies optimaal afgestemd op uw noden als thuisverpleegkundige.

 • Samenwerking binnen en buiten uw groepspraktijk

  Onze gebruiksvriendelijke applicatie ondersteunt niet enkel de werking van uw groepspraktijk of organisatie, maar draagt ook bij aan een efficiënte communicatie en multidisciplinaire samenwerking tussen verschillende zorgverleners.

 • Lancering najaar 2022

  Nexuzhealthpro voor thuisverpleegkundigen zal beschikbaar zijn vanaf het najaar van 2022. Schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen en de lancering.

Schrijf u in op de nieuwsbrief

One central dossier

All patient data is recorded and displayed together. This way, every healthcare provider always has the most complete picture possible of the patient's health.

100% in the cloud

The medical file runs 100% in the cloud, local installation is not necessary. So you don't have to worry about the security and backup of your files.

Secure access

A fine-grained control of access rights monitors access to patient files. Only healthcare providers with a therapeutic relationship with the patient are allowed access.